- بهترین سن برای لیزر موهای زائد بدن
- لیزر موهای زائد خانم های مسن
- لیزر موهای زائد آقایان مسن
- آیا لیزر موهای زائد بدن در دوران پیری قابل انجام است؟
- خطرات لیزر موهای زائد برای نوجوانان !!!
- مراقبت های قبل و بعد از لیزر موهای زائد
- عوارض لیزر موهای زائد بدن در صورت انجام آن در مراکز نا معتبر
- جمع بندی بهترین سن برای لیزر موهای زائد بدن
- سوالات درمورد بهترین سن لیزر موهای زائد بدن
رشد موهای زائد با شروع شدن نوجوانی آغاز میشود و امکان دارد موجب کاهش اعتماد به نفس در افراد گردد. اعتماد به نفس در سنین نوجوانی از اهمیت زیادی برخوردار است و رضایت از ویژگیهای ظاهری قادر است یکی از عوامل بالا رفتن اعتماد به نفس در افراد باشد. رفع موهای زائد را میتوان یکی از عوامل موثر در بالا رفتن زیبایی ظاهری نوجوانان دانست. به همین علت افراد معمولا از همان ابتدای دوران نوجوانی در پی یافتن یک روش مطمئن جهت از بین بردن موهای زائد هستند. یکی از بهترین روش ها برای از بین بردن موهای زائد بدن لیزر است. اما اینکه بهترین سن برای لیزر موهای بدن چه زمانی است جای سوال است. در این مقاله ما قصد داریم شما را به صورت کامل با بهترین سن برای لیزر موهای زائد بدن آشنا کنیم برای آشنایی بیشتر با این موضوع در ادامه مطلب با ما همراه شوید.
بهترین سن برای لیزر موهای زائد بدن
استفاده از لیزر موهای زائد یکی از روشهای مدرن و ایمن و کاربردی جهت از بین بردن موهای زائد بدن است که اخیرا استفاده از آن گسترش پیدا نموده است. به همین دلیل ایمنی استفاده از این روش در بین گروههای سنی مختلف رواج یافته است. تفاوتی ندارد که شما میخواهید موهای زائد بدن کدام قسمت از بدن خود را از بین ببرید. این روش میشه میتواند تاثیر گذار باشد.

نکته مهم در رابطه با استفاده کردن از لیزر موهای زائد تخصص و تجربه پزشک موقع استفاده از این روش درمانی است. در صورتی که پزشک متخصص در این باره دارای تجربه و مهارت باشد، جای هیچگونه نگرانی برای نوجوانان نیست. مرکز های معتبر لیزر معمولا لیزر موهای زائد برای نوجوانان با سن کمتر از ۱۸ سال را فقط به شرط داشتن رضایت نامه والدین قبول میکنند. در حقیقت پزشک مرکز قبل از شروع شدن جلسه های لیزر با والدین و نوجوان صحبت مینماید و تمام نکته هایی که لازم است را به آن ها توضیح میدهد. در نهایت والدین تصمیم میگیرند لیزر مو برای فرزندشان مناسب است یا خیر. سن مناسب جهت اقدام به لیزر مو های زائد بدن نظر های مختلفی وجود دارد. ولی بيشتر متخصصان بهترین سن برای لیزر موهای زائد بدن را ۱۸ سالگی میدانند.
لیزر موهای زائد خانم های مسن
لیزر موهای زائد یک روش درمانی است که دارای محدودیت سنی خاصی نمیباشد. افراد در سن های مختلف قادر هستند برای لیزر موهای زائد قسمتهای مختلف بدن خود اقدام کنند.
در بعضی از خانم ها بعد از ورود به دهه 60 زندگی، به دلیل تغییرات هورمونی ایجاد شده، بعضی از موهای زائد به ویژه در ناحیه صورت به ضخیم و تیرهتر شدن شروع میکنند. توصیه ما به خانم ها در این سن ها استفاده از لیزر موهای زائد جهت از بین بردن این موهای زائد بهعنوان یک روش دائمی و مطمئن میباشد.
لیزر موهای زائد آقایان مسن
آقایان مسن هم قادر هستند به کمک لیزر موهای زائد بدن، موهای ناخواسته بدن خود را به صورت کامل از بین ببرند. در سن های زیاد معمولا رشد اکثر موهای نواحی گوش، بینی، ابرو و کمر برای آقایان خوشایند نیست. به همین علت همیشه از روشهایی مانند وکس یا تیغ زدن جهت از بین بردن آنها استفاده مینمایند. اثرات این روشها موقت بوده و بعد از مدت زمان بسیار کمی باید آنها را دوباره تکرار کنند. اما لیزر موهای زائد برای آقایان مسن یک روشی دائمی و کم دردسر میباشد.
آیا لیزر موهای زائد بدن در دوران پیری قابل انجام است؟
در واقع استفاده از لیزر موهای زائد بدن برای کسانی مناسب است که موهای آنها همچنان، رنگدانههای خود را به صورت کامل از دست نداده باشند. پس روش لیزر درمانی برای کسانی که دارای موهای تیره هستند مناسب تر میباشد و امکان دارد برای کسانی که دارای موهای سفید یا خاکستری هستند، مناسب نباشد.
خطرات لیزر موهای زائد برای نوجوانان !!!
خطر لیزر موهای زائد برای نوجوانان زمانی زیاد است که این کار را در یک مرکز نا معتبر و به کمک یک تکنسین بیتجربه انجام شود. در صورتی که لیزر موهای زائد در کلینیکهای معتبر و به کمک افراد متخصص، انجام گردد، دارای هیچ خطری برای نوجوانان نخواهد بود.
با کیفیت بودن دستگاه لیزر موهای زائد و انتخاب کردن فناوری مطابق با رنگ پوست و موی نوجوان در صورتی که از طریق یک پزشک متخصص کنترل گردد، دارای هیچ خطری نخواهد آمد.
مراقبت های قبل و بعد از لیزر موهای زائد
جهت انجام لیزر موهای زائد و کسب بهترین نتایج باید مراقبت های قبل و بعد از لیزر رعایت گردد که این مراقبت ها عبارتند از:

- قبل از شروع لیزر موهای زائد، از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری نمایید.
- همیشه به مراکز معتبر مراجعه نمایید و گول قیمت لیزر ارزان بعضی از مرکز های نا معتبر را نخورید.
- تا 2 هفته قبل از شروع لیزر موهای زائد از صندلی های سولار و دستگاه های برنزه کننده پوست استفاده نکنید. چراکه پوست میبایست حدالامکان به رنگ طبیعی خود نزدیک باشد.
- بعد از لیزر موهای زائد به خصوص بر روی صورت و دستها، از ضد آفتاب مناسب استفاده نمایید.
- امکان دارد ساعات اولیه بعد از لیزر موهای زائد، پوست قرمز و حتی ملتهب گردد که این کاملا طبیعی میباشد. این عوارض معمولا به ندرت اتفاق میافتند.
- برای افزایش سرعت بهبود میتوانید از ویتامین E برای قسمت های آسیب دیده استفاده کنید.
- دقت کنید که ریزش موهای لیزر شده امکان دارد تا ۲ هفته ادامه داشته باشد.
عوارض لیزر موهای زائد بدن در صورت انجام آن در مراکز نا معتبر
در صورتی که به خاطر هزینه یا هر دلیل دیگری در یک مرکز نا معتبر به انجام لیزر موهای زائد بدن بپردازید ممکن است دچار عوارضی شوید که این عوارض شامل موارد زیر میباشند:
- به وجود آمدن تیرگی و لکه های روشن
- ایجاد زخم و اسکار
- تاول
- سوختگی
- حساسیت های پوستی
- کبودی
- عفونت
- آکنه های تورم یافته
- فولیکولیت
جمع بندی بهترین سن برای لیزر موهای زائد بدن
شما میتوانید از سن ۱۴ سالگی به انجام لیزر موهای زائد جهت رها شدن از موهای زائد خود اقدام نمایید. اما توصیه میشود از انجام لیزر در سن بلوغ پرهیز کنید تا هورمونها ثابت تر گردند و تا سن ۱۸ تا ۱۹ سالگی منتظر بمانید.
در کل بهترین سن برای لیزر موهای زائد بدن از سن ۱۸ سالگی به بعد است ولی قبل از سفید شدن موهای بدن باید این کار انجام شود چرا که موهای سفید بسیار سختتر به لیزر موهای زائد بدن پاسخ میدهند و حتی امکان دارد لیزر موهای سفید برای متقاضی هرگز نتیجه بخش نباشد.
سوالات درمورد بهترین سن لیزر موهای زائد بدن
افراد زیر ۱۸ سال تحت چه شرایطی میتوانند برای لیزر مو اقدام کنند؟
نوجوانان زیر ۱۸ سال نیاز است با پزشک متخصص مشورت نمایند و طبق مصلحت پزشک و رضایت والدین، لیزر موهای زائد بدن را انجام دهند.
آیا لیزر موهای زائد بدن در سن بلوغ موجب تغییر رنگ پوست میشود؟
خیر، لیزر در سن بلوغ موجب تغییر رنگ پوست نوجوان نمیشود.
آیا لیزر موهای زائد بدن در سنین نوجوانی موجب ناباروری میگردد؟
خیر، لیزر موهای زائد بدن یک روش کاملا ایمن میباشد که هیچ تاثیری در قدرت باروری یا اندامهای تناسلی نوجوانان و بزرگسالان ندارند.