دکتر خیرالهی

کلینیک فیروزه به کلینیک دکتر خیر الهی تغییر نام یافت💙

مزوتراپی مو

مزوتراپی مو + کاربرد و عوارض مزو مو

فهرست محتوا نمایش

مزوتراپی مو به طیف وسیعی از درمان‌های تزریقی با کمترین تهاجم گفته می‌شود که کاربردهای بسیاری دارند. مزوتراپی مو، یکی از کاربردهای این روش درمانی است که باعث توقف ریزش مو و تحریک رشد موها می‌شود. مزوتراپی مو یک روش مدرن شامل تزریق مستقیم داروها به پوست سر می‌باشد.
این روش روی اپیدرم، بافت همبند پوست، گردش خون و سیستم ایمنی و حسی عصبی تاثیر می‌گذارد و عملکرد آن‌ها را بهبود می‌بخشد. ایده اصلی مزوتراپی مو سر این است که با تامین مواد مغذی، سلول‌های پوستی و فولیکول‌های مو بازیابی و تقویت و رشد موها تحریک می‌شود.

این مواد شامل ترکیبات دارویی، مواد مغذی، ویتامین‌های موثر، تنظیم کننده‌های هورمونی (آنزیم)، اسیدهای آمینه، گشاد کنندهای عروق و غیره در داخل پوست، عصاره‌های گیاهی، هورمون‌ها، فاکتورهای رشد و دیگر عواملی که می‌توانند به درمان آلوپسی (ریزش مو یا طاسی) کمک کنند می‌شود و سبب تحریک رشد مو می شود.

مزوتراپی مو یک تکنیک درمانی است که با تزریق ویتامین‌ها، موادمعدنی و مخلوط آمینو اسیدهای مورد نیاز مو به پوست سر صورت می‌گیرد. این روش درمانی به اجزای تغذیه‌کننده فولیکول‌های مو کمک می‌کند تا به‌راحتی و به‌ طور موثر در ساختار مو جذب شوند.

کاربرد مزوتراپی مو

  • درمان سلولیت و سفت کردن پوست در نواحی باسن، ران و بازو
  • از بین بردن چربی‌های موضعی و کاهش وزن
  • بر طرف کردن جای زخم و اسکار

کاربردهای درمانی مزوتراپی مو

  • درمان چربی پلک، لیپوم و تنظیم چربی پوست سر
  • جلوگیری از ریزش مو، رشد بیشتر موها و جلوگیری از تخریب فولیکول‌های مو و درمان آلوپسی
  • جوانسازی پوست و بر طرف کردن چین و چروک‌ها، و آبرسانی مستقیم به آن
  • درمان لک‌های پوستی و روشن‌تر کردن پوست تیره
  • اصلاح انحناهای سطحی (کانتور) بدن و افزایش جریان خون در بافت‌ها
  • غنی کردن مو و پوست فرد از نظر مواد معدنی و مغذی و ورود سریع موها از فاز استراحت به فاز رشد
  • عدم نیاز به بیهوشی، جراحت، دوران نقاهت بسیار کوتاه و عوارض جانبی کم

عوارض مزوتراپی مو چیست؟

معمولا طی ۱۵ دقیقه الی ۲ ساعت پس از مزوتراپی مو عوارض آن مشاهده خواهد شد و بعد از گذشت ۶ الی ۷ ساعت، علائم به اوج خود خواهد رسید. از جمله عوارض مزوتراپی گزارش‌شده برای این روش درمانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حالت تهوع، درد، حساسیت، ورم، خارش، قرمزی، کبودی، برجسته شدن نقاط تزریق، عفونت، اسکار
  • احتمال ایجاد واکنش‌های آلرژیک وجود دارد.
  • خانم‌ها در دوره قاعدگی به خاطر جلوگیری از احساس درد مضاعف، بهتر است مزوتراپی مو را انجام ندهند.
  • حداقل تا 4 روز پس از مزوتراپی مو از رفتن به حمام، استخر، سونا و جکوزی خودداری کنید.
  • عفونت‌ها‌ی ناشی از استریل نبودن سوزن‌ها یا عدم رعایت مسائل بهداشتی پس از مزوتراپی مو می‌تواند اتفاق بیافتد.

موادی که در مزوتراپی مو تزریق می‌شود چیست؟

از جمله موادی که تولید موهای جدید را تحریک می‌کنند، شامل:

موادی که در مزوتراپی مو تزریق می‌شود

  • ترکیبی از انواع ویتامین‌ها
  • مواد معدنی شامل زینک، فسفر، منیزیم و …
  • داروهای مغذی همانند سیلیکون که یک ماده طبیعی در مو می‌باشد و با افزایش سن، این ماده در بدن کم خواهد شد. در نتیجه سبب ریزش مو می‌شود.
  • داروی بی‌حسی موضعی
  • کلسی‌تونین که باعث بهبود خونرسانی به فولیکول مو می‌شود.
  • داروهای اتساع دهنده عروق خونی برای افزایش خونرسانی به بافت‌ها و فولیکول‌ها
  • بیوتین، دوتاستراید، فیناستراید،‌ ماینوکسیدیل، سیلیسیم آلی، پی آر پی (PRP)

مواد مورد استفاده برای مزوتراپی مو را می‌توان به دو دسته مواد اصلی که توسط (FDA) تایید شده‌اند و مواد مکمل که شرایط موجود را بهبود می‌بخشند، تقسیم‌بندی نمود.
لزوم این مواد در مزوتراپی مو توسط سازمان بهداشت تایید شده است، اما فرمول استانداردی برای ترکیب آن‌ها وجود ندارد. در واقع، مقدار ویتامین‌ها، آنزیم‌ها، هورمون‌ها، داروها، عصاره‌های گیاهی طبیعی و… در این تزریق‌ها به عمل و تجربه پزشک بستگی خواهد داشت.

معنی عبارت « مزوتراپی مو »

به مزوتراپی مو در کشورهای خارجی «Mesohair» یا «Mesoplasty» هم گفته می‌شود. پس اگر این عبارات را شنیده باشید، باید بدانید که منظور همان مزوتراپی مو است. مزوتراپی مو از دو واژه‌ی «مزو» به معنی میانی و «تراپی» به معنی درمان تشکیل شده است.

منظور از «مزو» چیست؟

معنی اصلی واژه‌ی‌ «مزو» یا «Meso» به سلول‌های بنیادی دوران جنینی گفته می‌شود. زمانی که هنوز بدن انسان شکل نگرفته و جنین در حد چند هزار سلول است، سه لایه‌ از سلول‌های بنیادی تشکیل می‌شود. اکتودرم، مزودرم و اندودرم نام این سه لایه است که هر کدام بعداً بخش‌های مختلف بدن را می‌سازند.

مثلاً در مورد پوست، سلول‌های بنیادی اکتودرمی، سطح بیرونی پوست (۵ لایه اول پوست) یا اپی‌درم را می‌سازند و سلول‌های بنیادی مزودرمی، درم یا لایه‌ی میانی پوست را تشکیل می‌دهند. پس در مزوتراپی مو ، هدف ما تزریق دارو به لایه‌ی میانی پوست یا همان درم می‌باشد که توسط سلول‌های بنیادی مزودرمی ساخته می‌شود.

در برخی از متون گفته شده که منظور از «مزو» همان معنی میانی است. چون درم لایه‌ی میانی پوست است و در مزوتراپی مو مورد هدف قرار می‌گیرد، نام مزوتراپی مو روی این روش گذاشته شده است.

تاریخچه مزوتراپی مو

اولین مزوتراپی مو در قرن ۱۲ میلادی صورت گرفت. در این قرن یک پزشک فرانسوی به نام آمبروز پاره که پزشک یکی از پادشاهان فرانسه بود، متوجه شد که می‌توان با سوزن زدن و تزریق عصاره‌های گیاهی به پوست سر، مشکلات ریزش مو و رویش مجدد مو را برطرف کرد.
پس از آن یک پزشک فرانسوی دیگر به نام مایکل پیستور در سال ۱۹۵۲ برای اولین بار، مزوتراپی مو را به همین روش امروزی که انجام می‌شود به مردم معرفی کرد.

پس از آن برای اقدامات پرطرفداری مانند کاهش منطقه‌ سلولیت، برطرف کردن اسکار، درمان چین‌خوردگی‌های نازک و کم‌عمق برای بسیاری از افراد مورد استفاده قرار گرفت. مزوتراپی مو از طرف آکادمی پزشکی کشورهای اروپایی و همچنین بسیاری از کشورهای آمریکای جنوبی مورد تایید قرار گرفته است.
پزشکی به نام دکتر شاپیکو نیز از این روش در سال 2002 استفاده کرد و تایید می‌کند که با مزوتراپی مو می‌تواند بیش از 90 درصد بیماران را بهبود ببخشد. امروزه مزوتراپی مو یکی از پرتقاضاترین روش‌های جوانسازی برای پوست و مو به شمار می آید.

پوست بدن از چند لایه تشکیل شده است؟

  • پوست بدن ما از سه لایه‌ی کلی تشکیل شده است:
  • اپیدرم یا اندودرم (رو پوست)
  • درم یا مزودرمی (لایه‌ی میانی)
  • هیپودرم یا اکتودرم (زیر پوست)

بخشی از پوست که قابل مشاهده است، همان لایه‌ی اپیدرم است که کمتر از یک میلی‌متر ضخامت دارد و سطح آن با سلول‌های مرده پوشیده شده است. سلول‌های اپیدرم مدام در حال تقسیم‌اند و جایگزین سلول‌های مرده‌ای می‌شوند که به تدریج از روی پوست ما می‌ریزند و برداشتن آن یکی از فواید فیشیال پوست می‌باشد.

لایه‌ی میانی یا درم، از بافت پیوندی تشکیل شده که شامل رشته‌های کلاژن، رشته‌های الاستین و هیالورونیک اسید می‌باشد که باعث شادابی، استحکام و کشسانی پوست خواهند شد. این بخش باعث انعطاف‌ پذیری پوست می‌شود و حاوی ساختارهای مهم پوستی است. یکی از این ساختارها، فولیکول مو است.

فولیکول شامل ۲۰ نوع سلول مختلف است که یک یا چند پیاز مو را احاطه می‌کند. پیاز مو محلی است که تارهای موی ما ساخته می‌شوند، رشد می‌کنند و از سطح پوست بیرون می‌آیند. بخشی از تار مو که قابل مشاهده است، ساقه‌ی مو نام دارد. در مزوتراپی مو با استفاده از سرنگ، داروها و ترکیبات خاصی که شامل ویتامین‌ها، هورمون‌ها، مواد مغذی است به لایه‌ی درم تزریق می‌شود.

چون پیاز مو در این لایه قرار می‌گیرد و اگر بخواهیم ترکیبات ترمیم‌کننده را به آن برسانیم، باید آن‌ها را مستقیماً به این لایه (درم) تزریق کنیم. داروهای موضعی مانند ماینوکسیدیل معمولاً نمی‌توانند به خوبی از اپیدرم عبور کنند؛ بنابراین تاثیر کمتری نسبت به مزوتراپی مو دارند.

مراحل مزوتراپی مو

برای انجام مزوتراپی مو، دو مرحله وجود دارد.

مرحله اول: آماده سازی برای درمان مزوتراپی مو

  • حتما قبل از انجام مزوتراپی مو سر، موهای خود را بشویید.
  • چند روز قبل از شروع درمان مزوتراپی مو، داروهای رقیق‌کننده خون و از مصرف آسپرین و داروهای التهابی خودداری کنید.
  • از محصولاتی که قبل از درمان ، برای تقویت موهای خود استفاده میکردید پرهیز کنید.
  • یک روز قبل و یک روز بعد از مزوتراپی مو، نباید به سراغ داروهای تقویتی و حالت‌دهنده مو بروید.
  • شب قبل از مزوتراپی مو حتما استحمام کنید.

مرحله دوم: شروع جلسه درمان

در ابتدای هر جلسه درمانی، پوست سر با داروی بی‌حسی موضعی، پوشش داده می‌شود. متخصص بعد از آماده‌سازی محلول، تزریق را با استفاده از سوزن و یا با دستگاهی به نام مزوگان، انجام می‌دهد. برای این منظور، بسته به شرایط درمان، سرنگ تا عمق 1 الی 4 میلی‌متر در پوست نفوذ کند و محلول به لایه میانی پوست تزریق شود.
نکته‌ای که لازم است متذکر شویم این است که بعد از اتمام کار، جای سوزن، زخم‌های کوچکی تشکیل می‌شود که عارضه‌ای طبیعی بوده و بعد از چند روز برطرف خواهد شد و محل تحت درمان با پنبه استریل می‌شود.

درمان ریزش مو با الگوی مردانه و زنانه

مهم‌ترین کاربرد مزوتراپی مو، درمان ریزش مو با الگوی مردانه یا زنانه می‌دانند از مزوتراپی مو می‌توان به عنوان درمان پیشتیبان یا مکمل، همزمان با سایر روش‌های درمانی ریزش مو استفاده کرد.
بیشتر متقاضیان مزوتراپی مو افرادی هستند که دو داروی مهم ریزش مو، یعنی مایندوکسیدیل و قرص فیناستراید را مصرف می‌کنند و می‌خواهند نتایج بهتری بگیرند.

البته مزوتراپی مو به تنهایی می‌تواند نقش موثری در جلوگیری از ریزش مو و بهبود کیفیت مو داشته باشد. در گذشته به ریزش مو با الگوی مردانه یا زنانه، آلوپسی آندروژنی گفته می‌شد؛ چون دانشمندان تصور می‌کردند که هورمون‌های آندروژنی مثل تستوسترون علت این شکل ریزش مو هستند. امروزه می‌دانیم که علاوه بر هورمون‌ها، عوامل ژنتیکی و محیطی هم می‌توانند تاثیر چشمگیری بر آلوپسی آندروژنی داشته باشند.

به همین دلیل داروهای ماینوکسیدیل و فیناستراید که عملکرد اصلی‌ آن‌ها مهار هورمون‌ آندروژنی است، برای تمام افراد جواب نمی‌دهند. تنها در ۴۰ تا ۶۰ درصد از مصرف‌کنندگانِ این دو دارو، بهبود وضعیت موها دیده می‌شود. حال این اثر می‌تواند قطع ریزش مو، افزایش رشد موها یا بهبود کیفیت و ضخامت‌ تارهای مو باشد.

مزوتراپی مو جهت جلوگیری از ریزش مو

مواد مغذی در مزوتراپی مو سر برای درمان ریزش مو هم می‌توانند موثر واقع شوند. در واقع مزوتراپی مو سر نه تنها باعث جلوگیری از ریزش موها می‌شود، بلکه می‌تواند رشد فولیکول‌ها را تحریک کند و باعث رویش موهای جدید در سر شود.

مزوتراپی جلوگیری از ریزش مو

زیرا مواد تزریق‌شده سلول‌های پوستی را بازسازی کرده و فولیکول‌های مو را مستحکم می‌کند. مزوتراپی مو برای رشد مو در کسانی که مبتلا به آلوپسی اره‌اتا هستند موثر نمی‌باشد و مبتلایان باید راه حل دیگری را برای رشد موهایشان بیابند.

آیا درمان ریزش مو با مزوتراپی مو گزینه مناسبی برای درمان آن است؟

اینکه آیا مزوتراپی مو گزینه مناسبی برای درمان ریزش مو می‌باشد یا نه را فقط پزشک معالج می‌تواند مشخص کند و تشخیص دهد که بهترین روش برای درمان تحریک رشد دوباره مو کدام می‌باشد.
بدون شک اثرات مزوتراپی مو از جمله افزایش گردش خون و حذف هورمون DHT در پوست سر می‌تواند بسیار مفید و موثر باشد. اگر این روش با سایر روش‌های درمانی مانند پی آر پی مو استفاده شود بسیار موثرتر واقع خواهد شد.

کاندیدای مناسب مزوتراپی مو

تلوژن افلوویوم و ریزش موی ناشی از استرس: این دو اختلال معمولاً زمانی رخ می‌دهند که بدن شما دچار استرس فیزیکی یا روانی می‌شود. مزوتراپی مو درمان بسیار مناسبی برای این دو شکل ریزش مو است.
مثلاً ریزش موی بعد از بارداری که به دلیل تلوژن افلوویوم رخ می‌دهد، به شکلی موثر با مزوتراپی مو قابل درمان می‌باشد.

مشکلات ساقه‌ی مو

اگر ساقه‌ی موی شما به دلایلی آسیب دیده باشد، مزوتراپی مو برای شما مفید است. یکی از اثرات این روش، افزایش رشد موها و همچنین حفظ سلامت فولیکول‌های مو می‌باشد.

آلوپسی آره‌آتا (ریزش موی سکه‌ای)

مزوتراپی مو در برخی از افرادی که از آلوپسی آره‌آتا رنج می‌برند، بسیار موثر است. اگر ریزش موی سکه‌ای دارید و شرایطتان حاد نیست، احتمالاً کاندیدای مناسبی برای مزوتراپی مو می‌باشید.

کاهش سرعت رشد

اگر به هر دلیلی سرعت رشد موهای شما کاهش یافته، مزوتراپی مو می‌تواند درمان موثری باشد.

افرادی که با مشکل ریزش موی سکه‌ای، ریزش موی ناشی از استرس مواجه هستند، می‌توانند با این روش این مشکلات را درمان کنند.

چه کسانی نباید مزوتراپی مو سر انجام دهند؟

  • افرادی که از ریزش موی ناشی از بیماری‌های زمینه‌ای همانند سفلیس رنج می‌برند.
  • افرادی که دچار دیابت، هپاتیت، هموفیلی، ایدز و … هستند.
  • اگر علت ریزش مو مصرف داروهایی خاص مانند داروهای شیمی‌درمانی باشد، باید بعد از اتمام دوره‌ی درمان برای مزوتراپی مو اقدام کنید.

چه کسانی نباید مزوتراپی مو انجام دهند

  • در مردان بالای ۴۰ سال یا افرادی که از طاسی‌های آندروژنی شدید رنج می‌برند، نتایج کمتری مشاهده خواهد شد.
  • خانم‌های بالای ۶۰ سال که از طاسی‌های آندروژنی شدید رنج می‌برند.
  • کسانی که به دلیل مشکلات ژنتیکی، جنس موی خوبی ندارند.
  • خانم‌هایی که باردار یا شیرده هستند.
  • کودکان خردسال
  • افرادی که سرطان دارند و تحت شیمی درمانی هستند.
  • افرادی که دارای بیماری قلبی هستند.
  • افرادی که دارای نارسایی کلیه یا کبد هستند.

مزایای مزوتراپی مو

  • به فرد این امکان را می‌دهد تا با استفاده از آمپول، مواد مفیدی را به پیازهای مو برساند. هیچ شامپو، ماسک و داروی موضعی نمی‌تواند این قابلیت را در دسترس قرار دهد.
  • صرفه جویی در زمان؛ مزوتراپی مو یک پروسه حدود 40 تا 20 دقیقه‌ای خواهد داشت.
  • احتمال آسیب به سیستم گوارش وجود نخواهد داشت.
  • به هیچ بخشی از بدن آسیب نخواهد رسید.
  • نتایج قابل توجه تنها پس از ۳ الی ۴ هفته قابل دستیابی هستند.
  • بعد از اولین جلسه، نتایج آن قابل مشاهده است. طوری که به تدریج مو زنده می‌شود و ظاهر سالمی پیدا می‌کند که از مزایای مزوتراپی می‌باشد.

انواع مزوتراپی مو و تاثیرات آن‌ها

از این روش علاوه بر ترمیم و تقویت مو برای ترمیم پوست، حذف چربی و سلولیت در نواحی بازو، پاها، ران، باسن و صورت استفاده می‌شود. همچنین مزوتراپی مو روش مفیدی برای درمان ریزش موی سکه‌ای یا آلوپسی و مراقبت مو نیز می‌باشد. در موارد پیشرفته‌تر از مزوتراپی مو برای رفع چین و چروک‌، سفتی پوست و حتی برای سفید شدن پوست بهره گرفته می‌شود.

هورمون‌هایی نظیر کلسی تونین و تیروکسین و آنزیم‌هایی نظیر کلاژناز و هیالورونیداز منجر به تحریک ناحیه‌ی مزودرم و تقویت ریشه‌های ضعیف مو می‌شوند. عصاره‌های گیاهی، ویتامین‌ها و مواد معدنی موثر از دیگر ترکیبات این داروها هستند.
در حال حاضر انواع مزوتراپی مو به دلیل تاثیرات مثبت و نتیجه‌دهی سریع آن‌ها مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است. به طور کلی مزوتراپی مو با توجه به محل انجام و هدف درمان به انواع مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود که شامل:

  • مزوتراپی دور چشم با هدف جوانسازی آن
    مزوتراپی غبغب با هدف از بین بردن غبغب
  • مزوتراپی لاغری با هدف حذف چربی ناحیه مدنظر
  • مزوتراپی جوانسازی با هدف سفت و لیفت کردن پوست
  • مزوتراپی صورت با هدف جوانسازی و روشن کردن پوست
  • مزوتراپی مو با هدف تقویت ریشه، افزایش رشد و کاهش آسیب پذیری آن

مزوتراپی مو در چند جلسه انجام می‌شود؟

تعداد جلسه معینی برای انجام مزوتراپی مو و رسیدن به نتیجه ایده آل وجود ندارد. نتیجه‌دهی این روش کاملا به میزان آسیب دیدگی مو و پوست سر و همچنین عکس العمل بدن فرد به داروهای تزریق شده بستگی دارد. در کل برای داشتن تأثیر مطلوب ناشی از مزوتراپی مو، احتمالاً به 3 تا 15 جلسه پی در پی و منظم احتیاج خواهد بود.

به این منظور در ابتدا باید هر 7 الی 10 روز یک بار مزوتراپی مو انجام شود. در این موارد اگر پوست سر و موها رو به بهبودی رفتند فاصله بین جلسات درمان، دو هفته یک بار یا یک بار در ماه خواهد بود. عواملی مانند سلامت پوست سر، قدرت ریشه مو، حجم موها، سلامت مو، سن وضعیت کلی سلامت فرد تعیین کننده تعداد جلسات مزوتراپی مو است.

نتایج مزوتراپی مو

  • در ۹۰ درصد از مراجعین بعد از ۴ جلسه‌ی درمانی ریزش مو متوقف خواهد شد. فیناستراید و ماینوکسیدیل تنها در نیمی از مصرف کنندگان باعث قطع ریزش مو می‌شوند.
  • پس از ۳ جلسه شاهد کاهش ترشح چربی اضافه در پوست سر و نتایج هایفوتراپی خواهید شد. به این ترتیب نیاز کمتری به شستن موی خود خواهید داشت.
  • پس از ۳ ماه شاهد رشد دوباره‌ی موهای خود خواهید بود.
  • معمولاً مزوتراپی مو برای مراجعین جوان‌تر، موثرتر می‌باشد.

مراقبت‌های بعد از مزوتراپی مو

  • برای کاهش تورم، درد و سوزش از کمپرس سرد استفاده کنید.
  • برای رفع کبودی و بهبود عوارض پس از مزوتراپی مو از داروهای تجویزشده توسط پزشک استفاده کنید.
  • برای کم شدن تورم، درد و سوزش از کمپرس سرد استفاده کنید.

مراقبت‌های بعد از مزوتراپی مو

  • حداقل تا ۲۴ ساعت پس از جلسه‌ی درمانی مزوتراپی مو از داروهای تقویت مو، مواد آرایشی و حالت دهنده‌ها خودداری کنید.
  • حداقل تا ۸ ساعت بعد از مزوتراپی مو خود را نشویید و استحمام نکنید.
  • در هفته‌ی اول بعد از مزوتراپی مو بیش از ۱۵ دقیقه استحمام نکنید و از آب گرم استفاده نکنید. این موارد باعث کبودی می‌شوند.
  • حداقل تا دو روز پس از جلسه‌ی درمانی ورزش نکنید. ورزش باعث تعریق و خروج محلول مزوتراپی مو از پوست سر می‌شود.
  • پس از مزوتراپی مو آب و مایعات فراوان بنوشید.
  • اگر در پوست خود برآمدگی‌هایی مشاهده کردید، احتمالاً نسبت به محلول مزوتراپی مو حساسیت نشان داده‌اید. در این صورت به کلینیک مراجعه فرمایید.
  • حداقل تا ۲۴ ساعت پس از مزوتراپی مو از مصرف داروهای ضد التهابی مانند آسپیرین و ایبوپروفن و ویتامین E خودداری کنید.
  • برای کاهش درد یا ناراحتی می‌توانید از مسکن‌های عمومی مثل استامینوفن استفاده کنید.
  • حداقل تا دو هفته پس از مزوتراپی مو در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.

هزینه مزوتراپی مو

طبیعی است که وقتی قسمت‌های محدودی از سر نیاز به تزریق داشته باشند، هزینه مزوتراپی مو (قیمت آمپول مزوتراپی مو) کمتر از حالتی خواهد بود که ناحیه گسترده‌ای از سر دچار طاسی و کم پشتی شده است.
هزینه مزوتراپی مو معمولا شامل هزینه مواد اولیه، وسعت ناحیه درمان، تعداد جلسات درمان، دوز داروی تزریق شده و ترکیب محلول مزوتراپی مو، دستمزد پزشک، امکانات و خدمات کلینیک، محلی که کلینیک در آن واقع شده  و… است.
بنابراین این مقدار ممکن است در کلینیک‌های مختلف و برای هر بیمار متفاوت باشد.

مزوتراپی غبغب

غبغب شامل چین خوردگی‌های زیر چانه وگردن می باشد. امروزه از روش‌های مختلفی برای رفع این چین خوردگی‌ها در این ناحیه مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از تکنیک‌های کم تهاجم و بی عارضه برای از بین بردن غبغب، روش مزوتراپی غبغب می‌باشد. بعد از تزریق موادی که ایجاد لیپولیز می کنند موجب از بین رفتن غبغب می شود. این روش با یک تزریق ساده با سوزن یا سوزن‌های بسیارظریف به صورت سرپایی و در یک زمان بسیار کوتاه و بدون درد تزریق صورت می‌گیرد. متخصص پس از معاینه تشخیص می دهد چه نوع دارویی و در چه عمقی در محل هدف باید تزریق شود.

پرسش و پاسخ در مورد مزوتراپی مو

آیا مزوتراپی مو سر درد دارد؟

مزوتراپی مو برخلاف متدهای مشابه دارای درد چندان زیادی نیست و کمتر کسی وجود دارد که نتواند آن را تحمل کند. هر جلسه مزوتراپی مو حدود 10 الی 30 دقیقه طول خواهد کشید بنابراین شاید تحمل سوزن‌های موجود در تفنگ مزوتراپی مو دشوار باشد، به همین دلیل پزشکان می‌توانند قبل از شروع کار ناحیه تحت درمان را با استفاده از داروهای بی‌حسی موضعی سر آغشته کنند تا بیمار کمترین میزان ناراحتی را تجربه کند.

بهترین دکتر مزوتراپی مو در تهران

بهترین دکتر برای مزوتراپی مو فردی می‌باشد که برای تشخیص بیماری‌هایی که روی پوست، مو و ناخن‌ها تأثیر می‌گذارد آموزش دیده باشد. این دست از پزشکان هستند که می‌توانند مشکل ریزش مو را ریشه یابی کنند و در بسیاری از موارد با موفقیت آن را درمان کنند. برای انجام مزوتراپی مو ما کلینیک دکتر خیرالهی که دارای متخصصین مرجب در این زمینه می‌باشد به شما پیشنهاد می‌کنیم.

بهترین سن برای انجام مزوتراپی مو سر

خانم‌ها و آقایان در هر سنی ممکن است دچار ریزش مو شوند و این اتفاق دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد. برای این که بتوان از مزوتراپی مو نتیجه خوبی بدست آورد بهتر است که مراجعین محترم بازه سنی بین 20 الی 40 سال داشته باشند زیرا این بازه سنی با توجه به گزارشات علمی، بیشترین میزان بازدهی را خواهد داشت.

4.5/5 - (8 امتیاز)
محمودی
محمودی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با متخصصان کلینیک زیبایی دکتر خیرالهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *