دکتر خیرالهی

کلینیک فیروزه به کلینیک دکتر خیر الهی تغییر نام یافت💙

آر اف بهتر است یا هایفو

آر اف بهتر است یا هایفو

روش های جوانسازی پوست روز به روز آپدیت می شوند و روش های جدید نسبت به قبلی ها کارآمدتر و راحت تر هستند. به طوری که بعضی از روش های جدید کاملا غیر تهاجمی هستند و هیچ زخم، اسکار و خونریزی ایجاد نمی کنند و محدویت بسیار کمی برای افراد دارند. در این بین دو روش جدید غیرتهاجمی یعنی روش آر اف و هایفو بیشتر از بقیه سر زبان ها افتاده اند؛ اما اکثر افراد تفاوت آنها را به درستی نمی دانند و در انتخاب بین این دو دچار سردرگمی می شوند. در واقع بیشتر افراد نمی دانند آر اف بهتر است یا هایفو؟ بنابراین در این مقاله قصد داریم که هر آنچه لازم دارید در مورد این دو روش جوانسازی عالی بدانید را خدمتتان ارائه دهیم؛ پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

آر اف بهتر است یا هایفو؟

گاهی اوقات انتخاب بین اینکه آر اف بهتر است یا هایفو مشکل می شود؛ هدف هر دو این روش ها جوانسازی پوست با تحریک تولید کلاژن بیشتر در بافت می باشد. اما در تکنیک مورد استفاده، کاربرد و میزان تاثیرگذاری بین این دو روش تفاوت هایی وجود دارد. بهتر است برای تعیین اینکه کدام یک از این روش ها را انتخاب نمایید؛ حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

از نظر تکنیک آر اف بهتر است یا هایفو؟

از نظر تکنیک آر اف بهتر است یا هایفو؟

در روش هایفو (HIFU) از امواج اولتراسوند مادون قرمز با شدت بالا استفاده می شود و در روش آر اف (RF)از امواج فرکانس رادیویی استفاده می شود؛ بنابراین با وجودی که هر دو این روش منجر به تولید انرژی گرمایی در بافت پوست می شوند ولی عملا از تکنیک های متفاوتی بهره می برند. استفاده از امواج اولتراسوند که در هایفو استفاده می شود مشابه امواج مورد استفاده در سونوگرافی است، این تکنیک در صنعت جوانسازی پوست به نسبت جدید است؛ اما استفاده از امواج فرکانس رادیویی در آر اف قدیمی تر است و در واقع آزمون خود را پس داده است.

هر دو این روش ها با اعمال انرژی گرمایی به سلول های پوستی منجر به تحریک واکنش کلاژن سازی در آنها می شوند. بنابراین کلاژن سازی کاملا به صورت طبیعی و بدون تزریق هیچ گونه ماده خارجی انجام می شود.

از نظر نفوذ انرژی گرمایی که این دو روش تولید می کنند، در هایفو انرژی به عمق بیشتری نفوذ می کند ولی در آر اف انرژی نفوذ کمتر ولی گسترش بیشتری دارد. انرژی در هایفو از لایه ی درم نفوذ می کند ولی در مواردی می تواند به عضله هم برسد؛ در مقابل نفوذ انرژی در آر اف بیشتر مربوط به لایه اپیدرم خواهد بود و در موارد محدودتر تا درم نفوذ می کند. همین نکته منجر می شود که بتوان گفت هایفو اثرگذاری بیشتری دارد.

از نظر تاثیرگذاری آر آف بهتر است یا هایفو؟

از نظر تاثیرگذاری آر آف بهتر است یا هایفو؟

همان طور که گفتیم هر کدام از این روش ها از فناوری های متفاوتی استفاده می کنند؛ بنابراین ممکن است میزان تاثیرگذاری هر کدام از این روش ها در افراد مختلف به نسبت جنس پوست و شدت ضایعه متفاوت باشد. ویژگی بارز هر دو این روش ها، غیر جراحی و غیرتهاجمی بودن آنها می باشد که در نهایت منجر به سفت شدن وکاهش چین و چروک های پوست می شوند. همان طور که ذکر شد با توجه به قدرت نفوذ بیشتر امواج هایفو، تاثیر گذاری آن در مقابل آر اف بیشتر است.

از نظر کاربرد آر اف بهتر است یا هایفو؟

معمولا هایفو را به تنهایی به عنوان یک درمان کامل برای جوانسازی صورت تجویز می کنند ولی آر اف بیشتر به عنوان یک درمان تکمیلی شناخته می شود که بهتر است همراه با یک درمان اصلی دیگر استفاده شود. آر اف معمولا برای تاثیرگذاری به چندین جلسه نیاز دارد.

هایفو دارای اثرات لیفیتیگ بیشتری در مقابل آر اف است چون به لایه های عمقی تری نفوذ می کند. پس افرادی که دچار افتادگی بیشتری هستند بهتر است هایفو را انتخاب نمایند. اما از طرفی آر اف نفوذ سطحی تر و گسترده تری دارد بنابراین برای لیفتینگ نواحی ظریف مانند پلک های پایین و بالا مناسب تر است. گسترش انرژی بیشتر در آر اف برای رفع کاهش حجم صورت می تواند تاثیرگذارتر از هایفو باشد به خصوص برای نواحی اطراف دهان پاسخ دهی خوبی دارد.

هر دو این روش ها در درمان چین و چروک و خطوط ریز موثر هستند ولی خطوط و چین و چروک عمیق تر بهتر است با هایفو درمان شوند چون با نفوذ عمیق تر در لایه های پوست، خاصیت سفت کنندگی هایفو بیشتر از آر اف است.

از هایفو می توان در لیفت صورت، گردن و دکلته، رفع چین و چروک‌های عمیق، درمان موثر افتادگی‌های پوست استفاده کرد و از آر اف می توان در سفت کردن پوست، کاهش چین و چروک‌های ریز، محو کردن جای زخم، اسکارها و ترک‌های پوستی بهره برد.

از نظر عوارض آر اف بهتر است یا هایفو؟

از نظر عوارض آر اف بهتر است یا هایفو؟

روش های غیرتهاجمی منجر به ایجاد زخم، خونریزی و اسکار نمی شوند بنابراین تورم و قرمزی که تا چند روز بعد به طور کامل برطرف می شوند، از عوارض محدود این روش ها می باشند.

از نظر ماندگاری نتایج آر اف بهتر است یا هایفو؟

ماندگاری نتایج هایفو بین 1 تا 2 سال و ماندگاری نتایج آر اف در صورت تکمیل دوره ی درمان بین 3 تا 5 سال گزارش شده است.

از نظر تعداد جلسات مورد نیاز آر اف بهتر است یا هایفو؟

هایفو به 1 تا 3 جلسه و در صورت نیاز، تمدید سالانه و آر اف به  بین 3 تا 6 جلسه برای تاثیر گذاری نیاز دارند.

از نظر هزینه آر اف بهتر است یا هایفو؟

از نظر هزینه آر اف بهتر است یا هایفو؟

به طور متوسط هزینه هر جلسه هایفو بین 3.5 میلیون تومان تا 5.5 میلیو تومان و  هزینه هر جلسه آر اف بین 1.8 میلیون تومان تا 3 میلیون تومان می باشد (سال 1402).

در ادامه به بررسی دقیق تر این دو روش درمانی می پردازیم:

  • هایفوتراپی
    هایفو (HIFU) مخفف حروف اول عبارت انگلیسی High-Intensity Focused Ultrasound  است. در این روش با متمرکز ساختن امواج فراصوت با شدت بالا توسط دستگاه هایفو در لایه های پوست، حرارت ایجاد می شود و با آسیب به سلول های پوستی موجود در ناحیه موجب تلاش سلول ها برای ترمیم خود و تحریک کلاژن سازی می شود. هایفوتراپی را می توان با هدف کاهش سرعت پیری پوست از سن 25 سالگی به بعد مورد استفاده قرار داد. این روش افتادگی های خفیف تا متوسط را به خوبی درمان می کند. کاهش چین و چروک های پوست؛ لیفت گونه ها، ابروها و پلک ها؛ صاف و سفت کردن پوست گردن و دکلته؛ بهبود خط شانه و اصلاح طرح خنده نیز از دیگر کاربردهای این روش است. این روش عوارض خاصی ندارد و محدویتی برای فرد ایجاد نمی کند. با انجام 1 تا 3 جلسه کوتاه درمانی که حدود 30 تا 90 دقیقه زمان می برد نتایج بین یک تا دو سال ماندگاری داشته باشد.
  • آر اف فرکشنال
    لیزر آر اف فرکشنال (RF Fractional) با کاربرد امواج رادیوفرکانس که در واقع طیفی از نور هستند، موجب تحریک بافت پوست برای تولید کلاژن و الاستین می شود. انرژی گرمایی ایجاد شده در ناحیه مد نظر موجب تحریک سلول های پوست در لایه ی میانی پوست، برای بازسازی خود می شود. کلمه فرکشنال به معنای قطعه قطعه می باشد به این معنا که به صورت تکه تکه در بافت پوست حرارت ایجاد می شود. هر قسمت از بافت که تحت انرژی قرار می گیرد، شروع به فعالیت می کند و در طول این مدت سایر نواحی فرصت می یابند که خنک شوند و روند ترمیم خود را آغاز کنند.
    روش آر اف فرکشنال را برای کاهش چین و چروک صورت، افزایش استحکام و سفتی پوست، کاهش افتادگی و شل شدن پوست، رفع تیرگی پوست، کم کردن اثر آکنه و اسکار و رفع منافذ باز پوست مورد استفاده قرار می دهند. همه افراد می توانند آر اف انجام دهند ولی بهتر است افراد بالای 35 سال که تولید کلاژن در پوست آنها کاهش یافته است و قصد جلوگیری از پیری پوست را دارند؛ این روش را انجام دهند. آر اف درد قابل تحملی دارد و محدودیت خاصی برای فرد ایجاد نمی کند. با یک جلسه آر اف حدود ۶ ماه می توانید نتایج را روی پوست خود مشاهده کنید ولی با تکمیل دوره درمان حدود 6 جلسه ای می توان نتایج را ۳ تا ۵ سال روی پوست خود مشاهده کنید.

جمع بندی آر اف بهتر است یا هایفو

اگر به دنبال روش های جدید جوانسازی می گردید که کمترین عارضه ممکن و بیشترین تاثیرگذاری را داشته باشند، قطعا هایفو یا آر اف فرکشنال انتخاب های خوبی خواهند بود. تاثیرگذاری تمام روش های درمانی با دستگاه مورد استفاده، جنس پوست و سطح مشکل پوستی فرد رابطه مستقیمی دارند و ممکن است هر کدام از این روش ها برای هر فردی انتخاب مناسب تری باشند. بنابراین  توصیه می کنیم شرایط خود را با یک متخصص پوست و مو و زیبایی در میان بگذارید و با توجه به راهنمایی های ایشان، تکنیک زیبایی مناسب خود را انتخاب نمایید.

پرسش و پاسخ درباره آر اف بهتر است یا هایفو:

کاربرد ترکیب هایفو و آر اف چیست؟

ترکیب این دو روش معمولا برای افزایش تاثیرگذاری در لیفت پوست می باشد. هر کدام از این روش ها به تنهایی اثرات خوبی در جوانسازی و لیفت صورت دارند و در صورت استفاده از یک رژیم ترکیبی از هایفو و آر اف نتایج خوبی برای لیفت صورت مشاهده خواهید کرد.

هایفو بهتر است یا مزوتراپی؟

هر دو این روش ها برای جوانسازی استفاده می شوند ولی هایفوتراپی روش غیر تهاجمی می باشد که بدون هیچ تزریقی و فقط توسط اشعه لیزر انجام می شود ولی در مزوتراپی از کوکتل هایی حاوی مواد مغذی برای سرعت بخشیدن به روند طبیعی کلاژن سازی استفاده می شود. بنابراین مزوتراپی نیمه تهاجمی می باشد. هایفو در 3 جلسه به نتایج مورد نظر دست می یابد ولی مزوتراپی به حداقل هشت جلسه نیاز خواهد داشت. عوارض هایفوتراپی در کل بسیار کمتر از مزوتراپی می باشد.

5/5 - (6 امتیاز)
الهه فلاحی
الهه فلاحی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با متخصصان کلینیک زیبایی دکتر خیرالهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *