- کبودی بعد از فیلر زیر چشم
- دلیل کبودی بعد از فیلر زیر چشم
- روش های پیشگیری از کبودی قبل از تزریق فیلر زیر چشم
- روش های خانگی و پزشکی برای رفع کبودی بعد از فیلر زیر چشم
- احتمال ایجاد کبودی پس از تزریق فیلر زیر چشم چقدر است؟
- قیمت فیلر زیر چشم در مراکز معتبرو بدون عوارض کبودی
- سوالات درمورد کبودی بعد از فیلر زیر چشم
کبودی بعد از فیلر زیر چشم از جمله عوارض فیلر زیر چشم است که امکان دارد در بیشتر افراد این عارضه دیده شود. این عارضه ممکن است در اثر پاره شدن رگهای خونی در زیر پوست در حین انجام تزریق رخ دهد.
اما جای نگرانی نیست چراکه پس از مدتی این عارضه به صورت کامل رفع میشود. در این مقاله ما قصد داریم شما را به صورت کامل با کبودی بعد از فیلر زیر چشم آشنا کنیم برای آشنایی بیشتر با این موضوع در ادامه مطلب با ما همراه شوید.
کبودی بعد از فیلر زیر چشم

یکی از رایج ترین عارضه هایی که ممکن است پس از تزریق فیلر زیر چشم، در بسیاری از افراد رخ دهد، کبودی زیر چشم میباشد.
اگرچه تزریق فیلر یکی از راهکار هایی است که سبب از بین بردن چین و چروک، افتادگی پوست و خطوط ریز در کنار چشم میشود، اما میتواند منجر به کبودی نیز شود. کبودی یک نوع آسیب پوستی میباشد که در آن به خاطر به پاره شدن رگ های خونی در زیر پوست بر اثر تزریق، فشار، صدمه و…، باعث خون مردگی در زیر پوست میگردد که به دنبال آن کبودی رخ میدهد. این کبودی ها موقت بوده و پس از گذشت چند مدت از بین میروند. اما اگر نوع صدمه و جراحت بیشتر باشد، در این مواقع مدت زمان کبودی نیز بیشتر طول خواهد کشید و باید راهکار های متنوعی برای درمان کبودی و از بین بردن آن انجام داد.
دلیل کبودی بعد از فیلر زیر چشم
ناحیه زیر چشم به دلیل داشتن پوست نازک و مویرگ های زیاد، یکی از نواحی حساس صورت به حساب میآید. بنابراین تزریق فیلر به زیر چشم نیز یکی از کار های حساس و سخت میباشد که اگر فرد تزریق کننده تجربه کافی در تزریق فیلر نداشته باشد یا خطایی از او رخ دهد، پیامد های ناگواری به دنبال خواهد داشت. یکی از رایج ترین عارضه هایی که پس از تزریق فیلر رخ میدهد، کبودی بعد از فیلر زیر چشم میباشد. دلیل کبودی زیر چشم بدین صورت است که هنگام تزریق فیلر یا ژل، مویرگ های سطحی پوست پاره شده و به دنبال آن لکه ها و خون مردگی هایی در زیر پوست ایجاد میشوند. این کبودی ها معمولا بین یک تا چند هفته کم تر شده و از بین میروند.
روش های پیشگیری از کبودی قبل از تزریق فیلر زیر چشم
با توجه به مواردی که در بالا ذکر کردیم، از جمله عارضه هایشایع که پس از تزریق فیلر زیر چشم رخ میدهد، تورم و کبودی در محل تزریق میباشد. اما راهکار و روش های متفاوتی وجود دارد که با انجام این موارد قبل از درمان، از بروز این عارضه جلوگیری میگردد.
- مراجعه به پزشک متخصص
امروزه افراد برای زیبایی و از بین بردن چین و چروک های صورت خود، بوتاکس یا فیلر تزریق میکنند. در بسیاری از مراکز زیبایی و سالن های آرایشی، به صورت غیر تخصصی و با هزینه کمتر تزریق فیلر انجام میدهند که ممکن است به دلیل ناشی بودن پزشک، سلامت متقاضیان را به خطر بیندازد.
بسیاری از افراد برای اینکه هزینه کمتری برای تزریق فیلر پرداخت کنند، به سالن های آرایشی غیرمجاز مراجعه کرده و بدون انجام پزشک، فیلر را تزریق میکنند. این کار بسیار اشتباه بوده و خطراتی برای سلامت پوست به همراه خواهد داشت.
در نتیجه توصیه میشود حتما به یک مرکز زیبایی معتبر و توسط پزشک متخصص پوست و با تجربه تزریق فیلر را انجام دهید. زیرا پزشک با روش های مخصوص و فنی و همچنین با مواد با کیفیت تزریق را انجام میدهد که نتیجه مطلوبی به همراه خواهد داشت.
- توجه به داروهای مصرفی قبل از تزریق
توجه داشته باشید که برخی از دارو ها و مکمل هایی که باعث رقیق شدن خون میشوند، از مصرف آنها خودداری کنید. زیرا باعث کبودی، پس از تزریق فیلر میشوند. بنابراین باید هفت تا ده روز قبل از تزریق فیلر، از مصرف این داروها خودداری کنید. دارو های زیر از جمله دارو هایی هستند که نباید مصرف شوند:
- آسپرین
- ایبوپروفن
- ناپروکسن
- اکسدرین
- ویتامینE
- روغن بذر کتان، اسید های چرب امگا۳، روغن ماهی روغن کریل
- جینکو بیلوبا
- جینسینگ
- زردچوبه و مواد غذایی که دارای کورکومین هستند.
رعایت مراقبت های بعد از فیلر زیر چشم
مراقبت های بعد از فیلر زیر چشم چون موارد زیر به کبود نشدن زیر چشم کمک می کند.
- پرهیز از مصرف الکل
سعی کنید بیست و چهار ساعت قبل از تزریق فیلر الکل مصرف نکنید. زیرا الکل باعث کاهش عملکردهای پلاکت خونی شده و باعث ایجاد کبودی پس از تزریق فیلر میشود.
- مصرف قرص آرنیکا
بر اساس تحقیقات و پژوهش هایی که انجام داده شد، دریافتند که آرنیکا مونتانا، سبب ترمیم و بهبودی روند درمان و پیشگیری از بروز کبودی بعد از تزریق فیلر میشود.
- مصرف بروملین کمک کننده میباشد.
بروملین، یک آنزیم طبیعی است که در آناناس وجود دارد و دارای قدرت ضدالتهابی بسیار قدرتمندی است و جهت کاهش کبودی بعد از تزریق فیلر زیر چشم مفید است. جهت بهرهبرداری از بروملین، آناناس یا آب آناناس را دو الی سه روز قبل از درمان مصرف کتید. لازم به ذکر است که بروملین به شکل قرصهای مکمل نیز در داروخانهها وجود دارد.
- از یک رژیم غذایی مناسبی استفاده کنید.
کنترل رژیم غذایی و استفاده از مواد غذایی مغذی، ازجمله راهکارهای بسیار موثر و آسان جهت کاهش کبودی بعد از تزریق فیلر زیر چشم میباشد. میوهها و صیفیجاتی مثل اسفناج، کلم، خیار سبز و… منبع بسیار غنی از ویتامین K محسوب میشوند و مصرف آنها قبل و بعد از تزریق، جهت کاهش کبودی فیلر زیر چشم مفید میباشد.
روش های خانگی و پزشکی برای رفع کبودی بعد از فیلر زیر چشم

اگر پس از تزریق فیلر زیر چشم، کبودی ها به مدت طولانی در صورت باقی ماند، باید از روش های خانگی یا پزشکی برای رفع کبودی ها انجام داد. توصیه میکنیم در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با برخی از راهکار های از بین بردن کبودی آشنا کنیم:
- کم کردن فعالیت بدنی روزانه
پس از تزریق فیلر، به مدت یک تا دو روز از رفتن به باشگاه و انجام ورزش های سخت، انجام هر نوع حرکت وارونگی در یوگا یا انجام یوگا تحرکی پرهیز و دوری کنید. چون انجام ورزش و فعالیت های بدنی زیاد، سبب افزایش ضربان قلب، فشار خون و جریان خون در بدن شده و باعث بیشتر شدن کبودی ها میگردد.
- پرهیز از مصرف الکل و دخانیات
یکی از مهم ترین موارد برای جلوگیری از بروز کبودی، مصرف نکردن الکل و دخانیات، به مدت بیست و چهار ساعت پس از تزریق میباشد. الکل و نیوکتین هر دو از مواردی هستند که سبب افزایش کبودی پس از تزریق فیلر زیر چشم میشوند.
- داشتن رژیم غذایی مناسب
یکی از آسان ترین و مؤثر ترین روش برای کاهش کبودی زیر چشم پس از تزریق، داشتن رژیم غذایی سالم و استفاده از مواد غذایی طبیعی، مصرف میوه ها و سبزیجات مانند: کلم، خیار، اسفناج و… میباشد که سرشار از ویتامین K بوده و مصرف آن ضروری است.
- استفاده از کیسه یخ
یکی دیگر از روش های مؤثر برای از بین بردن کبودی بعد از فیلر زیر چشم، استفاده از کمپرس یخ میباشد. گذاشتن کمپرس یخ بر روی کبودی ها، باعث جمع شدن رگ های خونی و کم تر شدن جریان خون در محل تزریق فیلر میشود که سبب کمتر شدن کبودی ها میشود.
احتمال ایجاد کبودی پس از تزریق فیلر زیر چشم چقدر است؟
پس از تزریق فیلر، بوتاکس و… کبودی هایی در صورت به وجود میآید که امری بسیار طبیعی و شایع است. بر اساس تحقیقاتی که در این باره انجام داده اند، دریافته اند که حدود نوزده تا بیست و چهار درصد از افراد پس از تزریق، کبودی هایی در صورت آنها رخ میدهد. اما لازم به ذکر است که اگر پزشک تجربه و مهارت کافی داشته باشد و مواد مورد استفاده از جنس خوبی برخوردار باشد شصت و هشت درصد از افراد دچار کبودی زیر چشم پس از تزریق فیلر نخواهند شد.
قیمت فیلر زیر چشم در مراکز معتبرو بدون عوارض کبودی
هزینه فیلر زیر چشم، در مرکز معتبر بر اساس برند مرغوبی که استفاده می شود ممکن است متفاوت باشد. علاوه بر این، میزان شدت آسیب و گودی زیر چشم و مقدار مصرفی هم این را تعیین می کند. برای آگاهی از هزینه تزریق فیلر زیر چشم در کلینیک دکتر خیرالهی می توانید به صفحه خدمات مراجعه کنید.
سوالات درمورد کبودی بعد از فیلر زیر چشم
کبودی بعد از فیلر چشم چقدر ماندگاری دارد؟
پس از گذشت یک مدت زمان مشخص و با انجام مراقبتهای بعد از تزریق فیلر زیر چشم کبودی به صورت کامل از بین میرود.
آیا کبودی بعد از فیلر زیر چشم یک عارضهای خطرناک است؟
در صورت رعایت نمودن مراقبتهای بعد از تزریق فیلر زیر چشم کبودی بعد از فیلر زیر چشم به صورت کامل از بین میرود بنابراین دارای هیچ گونه خطری نمیباشد.
آیا تمام افراد بعد از تزریق فیلر زیر چشم به کبودی دچار میشوند؟
این عارضه تنها امکان دارد در عدهای از افراد که به زیر چشم، فیلر تزریق میکنند رخ دهد.